Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

25 450 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 2153729321
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 59 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji světlý a prostorný cihlový byt o velikosti 2+1 v osobním vlastnictví na ulici Kamenná v širším centru Brna. Byt o výměře 59 m2 se nachází ve 2. patře a skládá se z obývacího pokoje (22 m2), pokoje (18 m2) a kuchyně (12 m2). Součástí prodeje je také sklep.

V roce 2018 prošel byt kompletní rekonstrukcí, během které byly provedeny nové omítky a instalována nová elektroinstalace v celém bytě. V obývacím pokoji a ložnici jsou původní repasované parkety, zatímco v kuchyni byla položena nová podlaha s marmoleem. Dále byla nainstalována nová kuchyňská linka, rekonstruována koupelna, vyměněny odpady, stupačky a okna za plastová. Topení a ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel.
V plánu je do dvou let instalace výtahu, což zvýší hodnotu nemovitosti a pohodlí obyvatel.

Výhodou tohoto bytu je jeho umístění v klidné části centra Brna, což umožňuje klidné bydlení s veškerými výhodami města na dosah. V bezprostřední blízkosti bytu se nachází nová náplavka s cyklostezkou a kolonádou, která bude dokončena v dohledné době, což přináší nekonečné možnosti pro odpočinek a volnočasové aktivity. Díky orientaci na jižní stranu je byt slunný a zároveň přináší tepelné úspory.
Uvedená cena neobsahuje právní servis a provizi. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl majitelem předložen. V souladu s novelou zákona o hospodaření s energií uvádíme energetickou třídu G.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (41)
small left
small right