Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

6 490 000 Kč

E

Nehospodárná

28 478 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N102110
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 47 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji nadstandardně řešený byt 2+kk přímo u lesa v osobním vlastnictví o podlahové ploše 47 m2 nacházející se v žádané a klidné lokalitě Brno – Ivanovice. K bytu náleží velká terasa (19 m2), půdní prostor (49 m2) a parkovací stání 14 m2. Velkou výhodou je pouze 6 bytových jednotek v domě, přičemž každá bytová jednotka má svůj vlastní vstup, díky tomu je zajištěno soukromí.

Tento byt nacházející se ve 2.NP s přímým vstupem do lesa, velkou terasou otočenou směrem k lesu a malou zahrádkou. Byt stojí samostatně ve vnitrobloku, nesousedí s žádným dalším bytem, soukromí a klid je tedy zaručen.
Byt je ideální kombinací bydlení v blízkosti centra (autem cca 15 minut) a přírody. Přímo z vnitrobloku vstoupíte do přírodního parku Baba. Nedaleko leží také obchodní centrum Globus a Bauhaus. Do centra města vás pak odveze autobus i s nočním rozjezdem. Zastávka MHD leží jen pár minut od domu.

V obci je veškerá občanská vybavenost. Dle průkazu energetické náročnosti je nemovitost vedena ve třídě E. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zde je tento byt vhodný právě pro Vás.  S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102110.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (31)
small left
small right