Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • více informací u zprostředkovatele

4 388 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 240
Plocha užitná 121 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 121 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi rodinný dům 2+1 s verandou v Jevišovicích, okr. Znojmo.

Rodinný dům je o dispozici 2+1 s verandou, kůlnou, sklepem a zahradou. Dům je určen k celkové rekonstrukci a modernizaci dle vlastních představ, vkusu a fantazie. Celková plocha pozemku je 252 m2, z toho plocha zahrady činí 131 m2.

Jedná se o řadový, krajní, přízemní rodinný dům s volným půdním prostorem. Konstrukce budovy je smíšená (cihla, kámen), střecha je sedlová s krytinou z pálených tašek, klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu, okna jsou dřevěná zdvojená, vstupní dveře jsou plastové. Fasáda domu není zateplená, k domu patří oplocená zahrada, oplocení je zděné. Na zahradě stojí zděná kůlna s pultovou střechou.

Dům je připojený k rozvodové síte elektrického proudu, do objektu je zavedený vodovod, je napojený na veřejnou kanalizaci a zemní plyn je zaveden (lze se připojit). Vytápění domu je zajištěno elektrikou a topení zajišťují akumulační kamna.

V domě se nachází pokoj o výměre 12,9 m2, pokoj o výměře 11,44 m2, kuchyně o výměře 6 m2, WC o výměře 0,96 m2, chodba o výměře 2,47 m2, zádveří (veranda) o výměře 11,33 m2, spíš o výměře 1,7 m2.
V obytných místnostech je položené linoleum, v koupelně je dlažba, v ostatních místnostech je na podlaze cementový potěr.

Rodinný dům se nachází v širším centru obce a charakter okolí odpovídá zástavbě rodinnými domy se zahradami ve velmi klidné lokalitě, vhodný také na rekreaci.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen, proto dle platné legislativy uvádíme energetickou třídu náročnosti G.

Zveme Vás na prohlídku!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit